Przejdź do treści
Stillpaying
PL

Stillpaying

Usuń swoje konto Stillpaying

Jak usunąć konto, co zostaje usunięte, a co nie, i jak poprosić nas o usunięcie, jeśli nie masz już aplikacji.

Ostatnia aktualizacja: 23 października 2026

To jest tłumaczenie. W razie rozbieżności z wersją angielską rozstrzygająca jest wersja angielska. Przeczytaj wersję angielską

Usuń konto w aplikacji

  1. Otwórz Stillpaying i przejdź do Ustawień.
  2. Stuknij „Konto”.
  3. Stuknij „Usuń konto” i potwierdź przyciskiem „Usuń”.

Jeśli chcesz mieć kopię swoich danych, najpierw stuknij „Eksportuj moje dane” na tym samym ekranie i poczekaj, aż otworzy się pobieranie.

Co zostaje usunięte

Usunięcie następuje natychmiast i nie można go cofnąć. Usuwamy powiązania logowania Twojego konta z Apple i Google, Twoje sesje i klucze odzyskiwania, Twoją kopię zapasową (każdą subskrypcję i jej historię cen na naszych serwerach), Twoją deklarację wieku, Twój plan, Twoje archiwa eksportu danych i Twoje wiadomości z opiniami. Jeśli logowano się przez Apple, cofamy również dostęp Stillpaying do Twojego konta Apple. Twój adres e-mail oraz imię i nazwisko są usuwane; pozostaje jedynie zapis, że istniało usunięte konto o tym losowym identyfikatorze.

Co nie zostaje usunięte

Anuluj Stillpaying Pro osobno

Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji Stillpaying Pro, a sklep pobiera opłaty, dopóki jej nie anulujesz. Na iPhonie otwórz Ustawienia, stuknij swoje imię i nazwisko, a następnie Subskrypcje. Na Androidzie otwórz Google Play, następnie Płatności i subskrypcje, a potem Subskrypcje.

Jeśli nie masz już aplikacji

Wyślij e-mail na info@odbs.tech z tematem „Stillpaying account deletion” i podaj adres e-mail konta Apple lub Google, którym się logowano. Możemy potrzebować potwierdzenia, że prośba pochodzi od właściciela konta; nigdy nie wysyłaj haseł ani kodów logowania. Odpowiadamy w ciągu 30 dni.

Jeśli nigdy się nie logowano, Twoje konto jest kontem gościa, którego nie możemy znaleźć po adresie e-mail. Usuń je w aplikacji; w przeciwnym razie nieużywane konto gościa zostanie usunięte automatycznie po 180 dniach bez aktywności (400 dniach, jeśli przechowywany jest klucz odzyskiwania), chyba że ma aktywny plan Stillpaying Pro.

Kontakt

info@odbs.tech