Hoppa till innehållet
Stillpaying
SV

Stillpaying

Radera ditt Stillpaying-konto

Hur du raderar ditt konto, vad som raderas och inte, och hur du kontaktar oss om du inte längre har appen.

Senast uppdaterad: 23 oktober 2026

Detta är en översättning. Om den skiljer sig från den engelska versionen gäller den engelska versionen. Läs den engelska versionen

Radera ditt konto i appen

  1. Öppna Stillpaying och gå till Inställningar.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Radera konto och bekräfta med Radera.

Om du vill ha en kopia av dina data trycker du först på Exportera mina data på samma skärm och väntar tills nedladdningen öppnas.

Vad som raderas

Raderingen sker omedelbart och kan inte ångras. Vi raderar ditt kontos inloggningskopplingar till Apple och Google, dina sessioner och återställningsnycklar, din säkerhetskopia (varje prenumeration och dess prishistorik på våra servrar), din åldersuppgift, ditt abonnemang, dina arkiv för dataexport och dina feedbackmeddelanden. Om du loggade in med Apple återkallar vi även Stillpayings åtkomst till ditt Apple-konto. Din e-postadress och ditt namn tas bort; bara en post om att ett raderat konto med detta slumpmässiga ID har funnits finns kvar.

Vad som inte raderas

Säg upp Stillpaying Pro separat

Att radera ditt konto säger inte upp en Stillpaying Pro-prenumeration, och butiken fortsätter att debitera tills du säger upp den. På iPhone öppnar du Inställningar, trycker på ditt namn och sedan Prenumerationer. På Android öppnar du Google Play, sedan Betalningar och prenumerationer och sedan Prenumerationer.

Om du inte längre har appen

Mejla info@odbs.tech med ämnesraden ”Stillpaying account deletion” och ange e-postadressen för det Apple- eller Google-konto du loggade in med. Vi kan behöva bekräfta att begäran kommer från kontoinnehavaren; skicka aldrig lösenord eller inloggningskoder. Vi svarar inom 30 dagar.

Om du aldrig loggade in är ditt konto ett gästkonto som vi inte kan hitta via e-post. Radera det i appen; annars raderas ett oanvänt gästkonto automatiskt efter 180 dagar utan aktivitet (400 dagar om en återställningsnyckel är lagrad), såvida det inte har ett aktivt Stillpaying Pro-abonnemang.

Kontakt

info@odbs.tech